مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیشوند فامیلی

سلام من زهرا 21 سالمه رفتم برای حذف پیشوند فامیلیم ثبت احوال گفتن باید برم دفاتر پیشخوان رفتم اونجا گفتن ک باید برای حذف فامیلی ده تا فامیل انتخاب کنید ولی من قادر به برداشت کل فامیلیم نیستم فقط پیشوندش ولی هیچ جوابی دریافت نکردم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تغییر فامیلی حق تقدم و اولویت ان نام خانوادگی باید توجه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید فامیلی شما مورد برسی قرار گیرد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نیازی به این موارد نیز می‌توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما برای برداشتن پیشوند فامیلی باید در دادگاه دادخواست اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست حذف پیشوند نام خانوادگی به طرفیت اداره ثبت بدهید