مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

با سلام. من 3 ماه بعد ازدواج پس از ضرب و شتم شوهرم با حضور پلیس از منزل شوهرم فرار کردم و سند ازدواجم در منزل شوهرم جاموند. حالا شوهرم بخاطر فریب در ازدواج از من شکایت کرده که :(1) من سابقه ازدواجم و نگفتم (2) و اینکه من از شوهرم 6 سال بزرگترم ولی خودم و همسن زوج جا زدم و دو شاهد اورده یکی مادرشه که کاملا مطلع بود از ازدواج قبلی من. در سند ازدواج قید شده بود زوجه سابقه ازدواج دارد. من 2 روز قبل عقد محضری در منزل عقد محرمیت شدیم در برگه ای که میزان مهریه نوشته شده جلوی اسم زوجه بانو قید شده و مهر و امضای عاقد و زوج و پدرش و چند شاهد دیگر وجود دارد . الان میگه بهت مهریه نمیدم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به توضیحات مفصل دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا راهنمایی مفید فایده ای خدمت شما ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون فسخ عقد نکاح ، ناشی از تدایس زوجه در ازدواج ، شرایط خاصی خواهد داشت و نکاح فقط با شرایط خاصی فسخ خواهد شد

در موارد زیر زوج میتواند دادخواست فسخ نکاح را مطرح نماید
در صورت جنون زوجه به شرط استقرار
در صورت بیماری قرن ، برص ، افضا ، جذام ، زمین گیری
اگر در زوجه صفت و ویژگی خاصی شرط شده باشد و زوجه فاقد آن صفت باشد و باید عقد نکاح بر آن صفت ، واقع شده باشد

و باید عیب زوجه در زمان انعقاد عقد نکاح موجود باشد
و باید در زمان انعقاد عقد نکاح ، زوج آگاه به عیب زوجه نباشد
و

و با توجه به اظهارات شما
، درخواست زوج ناشی از تدلیس
در ازدواج پذیرفته نخواهد شد
و زوج مکلف است که تمام مهریه را پرداخت نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نمی تواند اثبات کند شما به همین موارد در دفاع استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان بایدذتدلیی در ازدواج را ثابت کند صرف ادعا پذیرفته نیست