مشاوره حقوقی رایگان - فایل صوتی مکالمات تلفنی

سلام خسته نباشید
یه نفر به داداشم زنگ زده و توهین و فحاشی و تهدید به قتل کرده
بعدش هم اومده سر راه ماشینش و دعوا راه انداخت الان داداشم میخواد شکایتش کنه میتونه مکالمه تلفنیشو از مخابرات بگیره یا نه؟ و دادگاه چه مجازاتی براش میگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مکالمات ضبط نمی‌شود
قابل شکایت و پیگیری است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرینت را طبق دستور قضایی می دهند -توهین جرای نقدی دارد تهدید حبس دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مکالمات ضبط نمی شود
تنها می توانید با ارایه شاهد و دلیل و مدرک و همینطور درخواست پرینت مکالمات با دستور مقام قضایی طرح دعوی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اما می تواند با شهادت شهود شکایت خود را طرح کند.جزای نقدی و حبس