مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث

با سلام. بنده پارسال سهم الارث 2 پسر را از ملکی خریداری کرده ام اما 3 دختر سهم الارث خود با پرداخت مبلغ بیشتر باز هم نمیفروشند و ملک قابل تقسیم نیست ایا راه حلی به غیر از مزایده وجود دارد که بتوانم سهم بقیه وراث را هم بخرم البته انها حاضر نیستند که سهم خریداری شده بنده را هم بخرند

پاسخ ها :

عدم فروش سهم الارث خرید ملک ارثی فروش سهم الارث ملک ارثی ارث