مشاوره حقوقی رایگان - واریز مرحله ای 10 میلیارد تومان و برداشت یکجا

سلام وقتتون بخیر و خسته نباشید و تریدر بازار های مالی هستم
اکنون یه ملک میخایم خریداری کنیم به مبلغ 10 میلیارد تومان
من از طریق صرافی مجازی که پول واریز و برداشت میکنم برای کارم میتونم روزانه 300 میلیون واریز کنم به کارتم
حالا میخام ببینم اگه طی چند مرحله 300 میلیون واریز کنم تا به مبلغ 10 میلیارد برسه ایا حساب مسدود میشه یا چی ؟
و بعد از ان اگر بخاهم 10 میلیارد را یکجا به حساب شخصی دیگر واریز کنم اینجا هم مشکلی پیش میاید یا خیر ؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر مبلغ یک میلیارد طبق شرایطی که اعلام شده به حساب شما واریز بشه حساب شما مسدود می شود