مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت نامه بانکی

باسلام و نهایت تقدیر از راهنمایی شما بزرگوار بانک ملت در سال 76 برج 5 طی قراردادی مستقل اقدام به صدور ضمانت نامه بانکی برای شرکتی انجام داده بعد از 18 ماه دربر11سال 77 بابت قراردادی دیگر برای صدور ضمانت نامه ای برای اقدام دیگری منزل مسکونی خود را در رهن همان شعبه قرار دادم بعد از در رهن رفتن سند مسکونی من بانک مدعی مانده طلب خود از بابت ضمانت نامه قرارداد سال قبل شده و اظهار کرده تا شما بدهی قرارداد قبلی را پرداخت نکنی سند فک نخواهد شد و هرروز جریمه و سود هم تعلق خواهد گرفت بانک میگوید خسارت قرارداد قبل را فقط از شما که در دام ما هستی تا ریال اخرش را میگیریم ایا راهی برای مقابله وجود دارد متشکرم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر در مورد اول ضامن شدید بانک حق رجوع به شما را دارد البته نمیتواند از حق خود سواستفاده کند بلکه باید طی تشریفات رسمی اقدام به توقیف ملک شما بنماید
میتوان ملک را از رهن خارح نمود ولی باید حضوری تشریف بیاورید