مشاوره حقوقی رایگان - حق زارعانه یا حق ریشه

سلام وقت بخیر. خدا شما را از بزرگی کم نکنه،،، ببخشید اگه زحمتی نیست بنده را راهنمایی فرماید،،،،مدت 17سال میباشد که با اذن مالک‌ در یک باغ 3هکتاری مشغول کار بودم و حقوقی دریافت نمیکردم و بابت کشاورزی که میکردم حقوقی دریافت نمیکردم وتنها 1هکتار زمین قابل کشت داشت ولی هیچ گونه قراردادی بین ما نبوده در این مدت به امورات نگهبانی از این باغ و ابیاری و نگهداری از درختان 50ساله آن مشغول بودم و برای خودم هم کشاورزی میکردم ومحصولات کشاورزی را در جلوی درب همین باغ به صورت عرضه مستقیم به فروش می‌رساندم و مقداری هم از این محصولات را به مالک و فرزندانش میدام اکنون ملک مورد نظر 40میلیارد معامله شده مالک سند رابه به صورت مشاع به 2نفر خریدار جدید منتقل کرده و اکنون بعد از 3سال از انتقال سند ،، حال مالکان جدید اسرار دارد که بنده وسیله های خودم را جمع کنم و از این باغ بروم و میگویند اگر طلبی هم داری باید از فروشنده بگیری، فروشنده میگوید که از معامله و فروش ملک من 3سال میگذرد و باید از خریداران ملک حق و حقوقت را بگیری ، چون میخواهند زمین مورد نظر را تفکیک و شهرسازی نمایند و در این مدت 17سال جمعا 2سال حق بیمه برای من پرداخت شده ، شهادت شهود و کسبه محل این عرض حال بنده را مورد تأیید قرار میدهند آیا حق ریشه ، یا حق زارعانه به بنده تعلق میگیرد یا نه و اگر جواب مثبت است، راهنمایی فرمایید چه کاری باید انجام دهم تا حق و حقوقم ضایع نشود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از مالک قبلی و مالک بعدی به اداره کار شکایت کنید و بگویید هم کارگری کردم و نگهبانی دادم و هیچ حقوقی دریافت نکردم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما زمینی را با اذن مالک آباد کرده باشید حق زارعانه تعلق میگیرد