مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام و درود. وقت بخیر. پدر بنده سه سال است فوت شده و تنها وصیت نامه دستنویس ایشان که به تاریخ و امضا و خط خودشان بود موجود است. البته تاریخ تنظیم آن بیست و دو سال قبل است (یعنی سال هزار و سیصد و هفتاد و نه شمسی توسط ایشان نوشته شده است) با این شرایط که بعد از آن تاریخ، وصیت نامه دیگری نیز تنظیم ننموده است و هیچ وصیت نامه دیگری نیز ندارد. ایا این وصیت نامه معتبر است؟چون بعضا میشنویم که وصیت نامه باید هر شش ماه یکبار به روز و مجدد نگارش شود. آیا این وصیت نامه اعتبار در مراجع قضایی دارد؟با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معتبر است
و شما باید دادخواست تنفیذ وصیت نامه به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید

و اگر هر کدام از وراث ادعایی
بر خلاف وصیت نامه داشته باشند رسیدگی خواهد شد و