مشاوره حقوقی رایگان - آیا صدا و پیام از طریق واتساپ برای دادگاه قابل قبول؟

سلام. خانمی هستم که همسرم یه سری پیامها و ویسهای به دادگاه ارائه داده که خانمم با شخصی در رابطه نامشروع بوده خط بنام خودم نبوده و خانم طرف با گوشی خودش برای شوهرم فرستاده آیا این ویسها و پیامها برای دادگاه قابل قبول؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله ، بعنوان اماره می تواند مورد پذیرش قرار بگیرد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام صدا به تنهایی نمی تواند دلیل برای اثبات جرم باشد. لیکن می تواند به عنوان اماره قضایی در کنار سایر دلایل منجر به اثبات جرم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.