مشاوره حقوقی رایگان - بابت چک قدیمی

سلام
وقتتون بخیر
خداقوت
یه چک مربوط به سال 79 مبلغ 900 هزار تومن بابت یه معامله داریم از یه شخصی.
که تا چندسال اول داخل حساب نداشت پول و ما چک رو برگشت نزدیم. بعد چند سال بابت چکهای دیگش راهی زندان شد.
الان بعد 22 سال چک رو برگشت زدیم.
خواستم بدونم که بعد این مدت ما میتونیم چک رو با دیرکردش ازش بگیریم چون الحمدالله الان وضع مالیش خوب شده؟
ممنونم بابت زحماتتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان زمان برگشت زده باشید میتوانید مطالبه وجه چک با احتساب هزینه تاخیر تادیه روزانه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید مطالبه وجه نمایید بعلاوه درخواست تادیه تاخیر تادیه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر دارنده به تکلیف خود در مورد سند تجاری عمل نکرده است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست محاسبه می‌گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به گذشت سالهای متمادی و .... بنظر تاخیر تادیه از زمان دادخواست تعلق گیرد مگر طی این سالها مطالبه داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک شما به عنوان یک طلب عادی قابل مطالبه هست بنابراین خسارت از زمان مطالبه به شما تعلق میگیرد