مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیفی

سلام من خودرو توقیفی خریدم که اطلاعی نداشتم بارها از فروشنده درخواست انتقال کردم پس از شکایت از فروشنده نهایتا محکوم شد و خودرو توسط کارشناس قیمت گذاری شد اما خودرو حدود دو سال در پارکینگ دولت توقیف بوده آیا میتوانم بابت این دو سال خسارتی از فروشنده بگیرم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر ضرر و زیان شما با کارشناسی خودرو ومحااسبه به قیمت روز باید جبران شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت به دو را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد بله