مشاوره حقوقی رایگان - بخشش ارث مادر از فرزند به سایر ورثه

سلام پدر بنده فوت کردند و مادر ایشان در قید حیات هستند. آیا ایشان می‌توانند سهم الارث خود را فقط به یکی از ورثه ببخشند یا بین همه وراث تقسیم میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مادر بزرگ شما می تواند سهم خود را به هر کسی که خواست ببخشد و کسی حق اعتراض ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بخشش و بذل منعی ندارد اما وصیت تنها تا یک سوم از اموال نافذ و معتبر است