مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف قانون مامور کلانتری

سلام. مامور کلانتری گزارش خلاف واقع تنظیم کرده و به پیمانکار بنده داده است بدین صورت که سارقی قصد سرقت در ساعت 5.20 دقیقه صبح در ششم شهریور از کارگاه ساختمانی بنده را داشته که با مشاهده گشت پا به فرار میگذارد و گشت کلانتری از بنده که هم مالک و هم نگهبان بودم درخواست کرد تا با تماس به 197 از آنها تشکر کنم من هم تماس گرفتم تشکر کردم اما پیمانکار برای سواستفاده چندروز بعد به مامور مراجعه میکند و درخواست صورتجلسه میکند و خود را صاحب ساختمان معرفی میکند مامور بدون توجه به اینکه آن شخص در آن لحظه در مکان نبوده مینویسد که سارق را فراری دادیم و قالب کشف شده را به صاحب ساختمان دادم که اسم پیمانکار را مینویسد و تاریخ نهم را به جای ششم مینویسد پیمانکار با استفاده از گزارش خلاف واقع مامور شکایت میکند مبنا بر اینکه قالبهای من سرقت گردیده و اموال کشف شده به من بخاطر ترک نگهبانی از سوی مالک که نگهبانی را بر عهده داشت تحویل گردیده قاضی حرف بنده را بخاطر اینکه صورتجلسه را ضابط قضایی نوشته قبول نکرد و بخاطر تعدی و تفریط در نگهبانی محکوم کرده است آیا ازمامور میتوانم بخاطر گزارش خلاف واقع شکایت کنم دوم اینکه مامور ازآن شخص میتواند بخاطر انحراف درتنظیم گزارش وسواستفاده ازآن شکایت کند ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدرک و ادله دارید و میتوانید سونیت را اثبات کنید بابت گزارش خلاف واقع میتوانید اقدام کنید