مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه

در شرکتهای سهامی خاص هیئت مدیره حتما باید 3 نفر باشد نمی شود 2 نفر باشد؟
هیئت مدیره حتما باید از سهامداران باشد؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام بله به استناد قانون تجارت حداقل تعداد اعضا سه نفر است - اعضای هیات مدیره باید از سهامداران باشند - فقط مدیر عتمل می تواند از غیر سهامداران انتخاب شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محدود به سه نفر نمی باشد لیکن هیات مدیره خارج از سهام دارها چگونه خواهد بود اگر منظور مدیر عامل است توضیح دهید

سمیه رستمی

سرکار خانم سمیه رستمی :

با سلام. بله در شرکت سهامی خاص اعضای هیئت مدیره از بین سهامداران انتخاب می گردند و باید حداقل سه نفر باشند ولی مدیرعامل میتواند خارج از سهامداران و خارج از اعضای هیئت مدیره باشد.