مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه مدیر عامل

سلام و احترام

یکی از دوستان بنده
بمدت 14 سال، مدیر عامل و عضو هیات مدیره خارج از شرکا یک شرکت خصوصی، سهامی خاص در جزیره کیش بودند، بخاطر رفاقتی که بینشون بوده ،
هیچ حقوقی دریافت نکردند

آیا امکان مطالبه حق و حقوق خود از طریق شکایت رسمی نزد ، مراجع قضایی دارند ؟
در اینصورت جنابعالی ، مایل به قبول وکالت این پرونده هستید ؟
و در صورت پذیرش ، هزینه وکالت به چه صورت خواهد بود و مراحل پرداخت ان ؟

ممنون میشم ، پاسخ بدید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً توافقی است اما بر اساس تعرفه میتوانید درخواست وکیل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اگر جزیره کیش باشد خیر
10 درصد مبلغ خواسته

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام هيئت مديره‌ شركت سهامي می بایست از بين صاحبان سهام انتخاب شود نه از خارج از آنها؛ ولی در هر حال امکان مطالبه حقوق ایشان وجود دارد. مبلغ آن با توجه به اساسنامه شرکت، صورتهای مالی و مصوبات مجامع آن، توافقات طرفین و... تعیین می شود. حق الوکاله وکیل نیز ده درصد مبلغ مزبور به اضافه هزینه های ایاب و ذهاب و ... است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانند طرح دعوا نمایند ولی باتوجه به اینکه مدت زمان زیادی گذشته و ایشان اقدام ننموده اند کمی برای اخذ حکم مشکل است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رابطه کارگر و کارفرمایی بین مدیرعامل شرکت سهامی و شرکت وجود ندارد بلکه مدیر عامل نماینده شرکت است و گانند رابطه وکیل و موکل می باشد .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشاوره نماييد
پاسخ اين سوالات در مجال كتبي نيست و صورت هاي متنوعي دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست مطابق اساسنامه شرکت عمل شود و حق الوکاله توافقی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه روابط کاری نیر بوده باشد امکان مطالبه حقوق و مزایا وجود دارد وگرنه حق الزحمه قابل مطالبه است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدیرعامل نمی‌تواند خارج از شرکت باشد بایستی طبق اساسنامه عمل کرد
حق الوکاله توافقی میباشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قرارداد کار داشته باشند طبق همان اقدام می شود اگر خیر مطابق قانون کار باید تمام شرایط بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حقوق‌ ایشان قابلیت مطالبه را دارد
میزان حق الوکاله معادل ده درصد مبلغ خواسته است ، در صورت تمایل با پرداخت هزینه ایاب و ذهاب می توانید با بنده جهت پیگیری امور در ارتباط باشید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
اعضای هیات مدیره باید از سهامداران شرکت باشند .منتها در صورت احراز رابطه کارگر و کارفرمایی در هیاتهای رسیدگی در اداره کار میتوانید نسبت به آن اقدام کنید ، و در صورت عدم احراز نیز از طریق دادگاه مطالبه دستمزد چندین ساله را داشته باشید به اعتبار عدم تبرعی بودن امور ، و در اینباره بحثی از رفاقت و مجانی بودن انجام امور نباید صورت بگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدارک اساسنامه باید مورد بررسی قرار گیرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله حقوق ایشان قابل دریافت است و باید اساسنامه شرکت نیز بررسی شود حق الوکاله بسته به مورد 5 تا 10 درصد میزان در مورد دعواست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ آن با توجه به اساسنامه شرکت، صورتهای مالی و مصوبات مجامع آن، توافقات طرفین و... تعیین می شود