مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت سند عادی در مقابل سند رسمی

با سلام متوفی پدر خانواده صاحب چند باب مغازه با سند رسمی می باشد یکی از مغازه ها را در زمان حیات با قولنامه و سند عادی به یکی از فرزندان پسر منتقل نموده ولی بقیه وراث این انتقال را قبول ندارند و استناد به سند رسمی دارند. وضعیت احد ورثه جهت رسیدن به حقش با قولنامه عادی چگونه است ؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر امضاء پدرتان باشد و به نحو صحیح تنظیم شده باشد ، متعلق به برادرتان است