مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده

حدود 3 هفته پیش برای من تو روند پرونده ام اومد که حسب دستور دادیار محترم پرونده کسر از آمار شد و پرونده به شعبه دیگر ارسال گردید پرونده مختومه شده و یه پیام دیگه هم اومده که اونم گفته پرونده به مراجع ذیصلاح ارسال گردید من 2 هفته پیش رفتم همون دادسرا پیگیر موضوع شدم که پرونده من الان کجا فرستادن گفتن تازه فرستادیم شعبه قدوسی گفتن به من پروندم نقص داشته رفع نقص شده بعد من الان یکم نگرانم با این اوضاعی که پیش اومده تو کشور مشکلی واسه پرونده من پیش نیاد چون الان 3 هفته هستش که پرونده ام فرستاده شده یه شعبه دیگه ولی نزده که ثبت شده تو این دادسرای جدید میخواستم بدونم الان مشکلی پیش اومده آیا؟ چون هیچ ابلاغیه ای هم واسم نیومده

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

پاسخ منفی است مشکلی نیست
روند رسیدگی است در موعد مقرر دستور قضایی لازم به شما طی ابلاغیه
ابلاغ خواهد شد
از طریق سامانه ثنا روند رسیدگی پرونده رو مطلع شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ربطی ندارد . روال کار پرونده شما کاملا طبیعی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
روال کار شما معمولا همینطور پیش می رود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر زمانبر هست ولی مشکلی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما