مشاوره حقوقی رایگان - سلام میخوام بیمه بیکاری بگیرم

15ساله در مغازه پدرم کار کردم اما 4سالش بیشتر برام بیمه ردنکرده. من و برادرم و پدرم در یک سوپر مارکت کار می‌کنیم الان به دلیل شرایطی و کم بود مشتری دیگه پدرم منو اخراج کرده و بیکارم بیمه تامین اجتماعی به من بیمه بیکاری میده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ نامه عدم نیاز بیمه بیکاری دریافت کنید و اگر نامه نداد می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید.
باید ظرف یک ماه از تاریخ بیکاری جهت انجام کارهای مربوط به بیمه بیکاری اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با نامه عدم نیاز می توانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که بیکار باشید و نامه عدم نیاز ببرید بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
براساس قانون، اگر فرد بیمه‌شده به علت تغییرات ساختار اقتصادیِ محل کار و بنا به تشخیص وزارتخانه مربوطه و تائید شورای عالی کار، شغل خود را از دست دهد، «بیکار موقت» شناخته می‌شود و مشمول قانون بیمه بیکاری است. این قانون در مورد بیمه‌شدگانی که به خاطر حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله، جنگ و آتش‌سوزی شغل خود را از دست می‌دهند نیز صدق می‌کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی برای پرداخت بیمه بیکاری ، شما باید نامه عدم نیاز از کارفرما بگیرید