مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و احترام
من دو جا مشغول به فعالیت هستم که هر دو 30 مهرماه 1402 عدم نیاز دادند یکجا 12 سال سابقه کار و یکجا 2 سال سابقه کار.
برادرم میخواستن یک شرکت افتتاح کنند که چون جایی مدیر عامل بودند نمی‌توانستند مدیر عامل باشند و من را به عنوان مدیر عامل معرفی کردند از اردیبهشت 1401 تا هفتم آبان 1402.
شرکت کد کارگاهی و شناسه اقتصادی هنوز دریافت نکرده و هیچ فعالیت مادی و معنوی نداشته الان با توجه به اینکه دیگر مدیرعامل نیستم می‌خوام برای بیمه بیکاری اقدام کنم آیا مشمول بیمه بیکاری هستم؟ اگر شرکت را منحل کنیم پست من برای تامین اجتماعی قابل استعلام است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به خاطر اینکه مدیر عامل هستید مشکل پیش میاد