مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی خارج از طرح هادی رو میشه به زمین کشاورزی تبدیل کرد؟

سلام. یه سوال داشتم ما یه زمین مسکونی 11سال پیش خریدیم جنب خونمون هست روبرومون هم دبیرستان هست. الان اون زمین رو بابام بنام داداشم کرده . داداشم میخواد بسازه ولی میگن چون خارج از طرح هادی هست ساخت غیرمجازه. آیا صبر کنیم میشه تا سال آینده ساخت یا به زمین کشاورزی تبدیلش کرد؟! یا باید بدیم بنیاد مسکن؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمین هایی که داخل بافت روستا ودر طرح هادی هستند امکان اخذ مجوز ساخت را دارند باید مجوز بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مجوز داشته باشید بهتره در این مورد با کارشناسان عمران در ان منطقه در میان بگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله احتمال اینکه در بافت قرار بگیرد زیاد است از طریق بنیاد مسکن زمان و احتمال را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا وارد طرح وبافت خواهد شد بهتر از صبور باشید