مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. همسرم یک مغازه با برادرش در یکسال قبل شریکی خریدند ولی به نام برادر شوهرم زده شد دوم یک دستگاه ماشین 207 دارند و گردش حساب بسیار بالایی هم دارند شغل همسرم املاک هست
ایا با بردن شاهد میتوانم برای گرفتن مهریه ثابت کنم که مغازه برای همسرم هست یا خیر ؟
دوم اینکه اگر ماشین را بنام کسی زده باشد دو روز قبل از درخواست مهریه بنده چه میشود؟
سوم اینکه ایا گردش حساب بالایی که دارند نشان دهنده درامد بالای ایشان هست یا خیر برای پرداخت یا قسط بندی مهریه؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان به قصد فرار از دین اموالش را جا به حا کرده میتوانید تحت عنوان ابطال معامله صوری دادخواست دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام
جواب سوال اول بله
جواب سوال دوم هیچ کاری نمیتونید بکنید
جواب سوال سوم بله گردش حساب بالا اماره ای بر درامد بالای ایشون هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابلیت پیگیری دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر سند ملاک است.صوری بودن معامله را باید
دادخواست دهید و ثابت کنید.تاثیر روی پیش قسط دارد.