مشاوره حقوقی رایگان - الزام اجرای تعهد در پیش فروش

سلام ما اقدام به انعقاد قرارداد پیش فروش کردیم قول نامه ثبت محضری نشده اکنون سازنده به علت ضرر کردن حاضر به اجرای تعهدات نظیر کابینت و کاغذ دیواری نیست البته دیرکرد تحویل دارد و در قرارداد خسارت دیرکرد هم ذکر شده با توجه به اینکه قرارداد ثبت محضری نشده میتوانیم روی آن اقدام قانونی انجام بدهیم و در کل چه باید بکنیم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله می توانید، دادخواست الزام به تکمیل و تحویل آپارتمان و نیز اخذ صورتمجلس تفکیکی و پایان کار و الزام به تنظیم سند مطرح کنید حتماً پیروز می شوید، ضمناً مطالبه خسارت دیر کرد هم بدهید