مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری همسریابی

سلام. فردی با استفاده از فریب شروع به کلاهبرداری کرده و مبالغی از من بابت هزینه معرفی و این چیزا دریافت کرده و از رو هم نرفته زنگ زده باز میگه انقدر بده فلان قدر بده تا اوکی کنم من اسم و فامیلی کسی که به شماره کارتش واریز کردم و پیام ها شماره تلفن شماره کارت همه چی رو دارم برای مسدود سازی فعالیت طرف و دریافت حق از دست رفته ام اول باید پلیس فتا برم یا قضایه و اینکه این مسئله با این مدارک قابل شکایت هست یا خیر ممنون میشم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متنی تخصصی تنظیم گردد طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد
حتما باید با یک وکیل مشورت نمایید تا در مظان اتهام افترا قرار نگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابلیت پیگیری دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید