مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید. ما یه خونه ی پدری داریم که پدر موقع زنده بودنشون گفتن برو بالارو بساز برای خودت بعد ازدواج کن من طبقه ی بالارو تمام هزینه هارو خودم کردم و ساختم وپدر همیشه میگفتن طبقه ی بالا ماله تویه بعد ازدواج ما پدر فوت شد و الان مادرو دوتا خواهر و دوتا داداش راضی هستن ک طبقه ی بالا ماله منه اما سه تا داداش راضی نیستن. تو وصیت نامه هم از منزل هیچی گفته نشده حتی نگفتن بعد از مرگ منزل به کی میرسه الان مادرم میتونه تومور برگه رسمی برام درست کنه یا رضایت فرزندان مهمه؟ توروخدا یه راه حلی بگین

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام اگه بتونید مالکیت رو در اون طبقه ثابت کنید مالک ششدانگ خواهید بود و درغیر اینصورت سهم خودتون و سهم برادرهایی که رضایت داده اند به ملکیت شما درمیاد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله مهمه رضایتشون