مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت نوامیس

با سلام و عرض ادب. آقا پسری هست که در دوران کودکی همبازی خواهر بنده بوده اما بعد ها که بزرگتر شد ابراز علاقه به خواهرم کرد و حتی تلفنی همراه مادرش درخواست خواستگاری کرد اما کل خانواده ما با این درخواست مخالفت کرد و اصلا این آقا پسر رو مورد مناسبی نه از لحاظ خانواده و نه از لحاظ شخصیتی و شغلی تایید نمیکنه و مادر خودم و خودم ساعت ها با این آقا پسر و همچنین مادرش تلفنی صحبت کردیم و مخالفت خودمون رو اعلام کردیم و مادره این پسر قول داد که دیگه هیچگونه مزاحمتی ایجاد نکنه. ما تمام شماره موبایل های این پسر رو بلاک کردیم روی گوشی خواهرم اما باز داره به گوشی مادرم پیامک میفرسته و ما بلاکش نکردیم تا مدرک از ارسال پیامک هاش داشته باشیم برای طرح شکایت. سوالم اینه که بنده باید به کدوم بخش قوه قضاییه برم برای طرح شکایت؟ چون میخوام کاملا قانونی با این موضوع برخورد کنم. ساکن تهران هستیم. لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ازطریق دفاتر خدمات قضایی شکایت مزاحمت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید بابت مزاحمت شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمت تلفنی بوده تحت همین عنوان شکایت کنید اگر مزاحمت حضوری میتوانبد تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس خواهرتان شکایت کند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به شکایت کنید البته نه شما بلکه مادرتان چون مزاحمت برای ایشان اتفاق افتاده است