مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

با سلام و خسته نباشید از طرف نامزدم اظهارنامه آمده که یا مراسم عروسی برایم بگیر یا تکلیفم را روشن کن قرار بود بجای مراسم عروسی ماه عسل (مشهدمقدس) بریم هتل گرفته بودم مدارک هم دارم آیا در جواب اظهارنامه ضمیمه کردن مدارک کافیست؟

پاسخ ها :

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام
در. جواب اظهارنامه پیوست مدرک کافی نیست بلکه باید مستند پاسخ داد و مدارک در. دادگاه ارایه میگردد

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تکلیفی برای گرفتن مراسم در قانون وجود ندارد شما فقط ملزم به تهیه مسکن و پرداخت نفقه هستین

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

هیچ الزامی برای جشن گرفتن در قانون نیست و البته جواب اظهارنامه دادن هم اجبار نیست