مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف زوجه

باسلام وخسته نباشید
من چهارساله که عروسی کردم.الان نزدیک به یک سال ونیم که خونه پدرم هستم.شوهرم قسط اول مهریه روداده هرماه مبلغی به عنوان نفقه واریز میکنه..ولی هیچ اقدامی برای برگشت بنده انجام نمیده..حرفشم اینه ن طلاقت میدم نه برت میگردونم...حالاسوالم اینه من میتونم شکایت کنم که یابرگردم سرزندگیم یا طلاقم بده..اگه هم طلاق بده تکلیف مهریه چی میشه؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شماخودت اول اظهارنامه بده وبرون خونه شوهر اگر انجا امتناع کرد 110زنگ تا صورت جلسه کنند وبعد برو دادخواست بده برای جززیات بیشتر ورفع ابهام تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست الزام شوهر به تهیه مسکن واثاث البیت تقدیم دادگاه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مهریه زوجه باید پرداخت گردد و ارتباطی به طلاق ندارد

شما میتوانید دادخواست طلاق را مطرح نمایید و به عسر و حرج استناد نمایید