مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و تمکین

همسر من یک سال است که منو به خانه پدریم آورده و رها کرده و هیچگونه مسئولیتی به عهده نمیگیره هر بار خواستم خودم برم گفتند که اجازه ندارم بیام و خودش میاید ضمنا مدارکمو نمیده (سند ازدواج پاسپورت گواهینامه) من به تازگی با گرفتن رونوشت ازدواج مهرمو به اجرا گذاشتم و لی اون هم تمکین زد درحالیکه خودش منو آورده و اجازه نداده که برگردم. الان هم به خاطر مهریه دائما تهدید میکنه هم خودمو و هم خونوادمو. مجبور شدم که فحاشی کنم که باعث تهدید بیشتر شد.
الان واقعا نمیدونم چیکار کنم هم درمورد تمکین و هم طلاق و هم تهدید

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
شما میتوانید تقاضای نفقه هم بفرمائید
درمورد مدارکتان ابتدااظهارنامه بفرستید
برای راهنمایی بیشتردرخواست مشاوره دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده تمکین در دادگاه می توانید اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید و به منزل زوج مراجعه کنید
در صورتی که اقدام به فحاشی یا درگیری کرد با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در دادگاه با شهادت شهود اثبات کنید که ایشان خودش شما را به خانه پدر آورده و دنبال شما نیامده اگر اس ام اس و پیامی دارید به شما کمک می‌کند و نفقه زمان گذشته و حال خود را مطالبه کنید مهریه هم حق شماست اگر مالی دارد توقیف کنید و در مورد تهدید هم شکایت کنید قابل پیگیری است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام جواب سوال شما طولانی می‌باشد میتوانید مشاوره تلفنی بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص تهدید شکایت کیفری طرح کنید
در خصوص تمکین اعلام کنید حاضر به تمکین می باشید و در صورت بروز مشکل سریعا با پلیس تماس بگیرید و سپس صورت جلسه اخذ کنید
و نهایتا با اثبات عسر و حرج یا شروط 12 گانه سند ازدواج و یا با بخشش مهریه می توانید طلاق خلع بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید پرونده هایتان را پیگیری نمایید و در مورد تمکین هم باید در جلسه دادگاه حاضر شده و از خودتان دفاع نمایید همچنین میتوانید نفقه خودتان را نیز مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تصمیم بر جدایی دارید توافقی عمل کنید