مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

وقت بخیر
من چند سال قبل بکارتم و از دست دادم آخرین رابطه من دی ماه 1401 بود دیگه رابطه نداشتم
مدت سه ماه عقد کردم با همسرم رابطه داشتم و متوجه نشدن الان به دلیل دیگه ای میخوایم جدا شیم امکانش هست پزشک قانونی متوجه بشه این اتفاق قبلا افتاده؟
و اگر ایشون مدعی بشه پزشک قانونی تاریخ و قبل از این 3 ماه میزنه؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

تاریخ آخرین رابطه را پزشکی قانونی حدودی اعلام میکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
این تاریخ معمولا حدودی مشخص می شود نه قطعیتی

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که نامزدتان و خودتان توافق بر داشتن رابطه جنسی واژینال داشته باشید و اعلام کنید که پرده بکارتتون از بین رفته نیازی به پزشکی قانونی نیست و معاینه انجام نخواهد شد