مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای

سلام
خانم بنده میخواهد برای مهریه اقدام کنه
اپارتمان2 طبقه قول نامه ای دارم که یک طبقه ان به نام فرزند2 ساله ام هست و طبقه دیگر به نام مادرم
با توجه به اینکه فرزندم به سن قانونی نرسیده ایا این اپارتمان میتواند جز اموال من حساب شود (چون فرزندم سن قانونی ندارد و بنده باید برایش تصمیم بگیرم)
ایا امکان توقیف بابت مهریه با توجه به این شرایط را دارد ؟
و اگر توقیف شود طبقه دیگر که به نام مادرم هست چه میشود ایا تا تعیین تکلیف نیز طبقه دیگر هم توقیف میشود ؟
و اگر 2 دانگ از یک طبقه به نام خانمم انتقال داده شود باز نحوه توقیف چگونه است ؟
و سوال اخر چطور میتوانم منزل را به نام خانم انتقال بدهم که نتواند بابت مهریه توقیف کند ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

توقیف ملک قولنامه ای توقیف ملک برای مهریه مهریه