مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک قولنامه ای جهت مهریه

باسلام. یکی از بستگان از اونجا که شوهرش اعتیاد داره و قبلا هم یک ازدواج دیگه داشته و همسرش جدا شده و یک دختر 14ساله از اون همسرش داره و از این همسرش یک بچه 5ساله داره و شوهرش هم اعتیاد و سابقه زندان هم داره و دست بزن داره همیشه مورد ضرب و جرح و فحاشی قرار میده مهریه ش عندالمطالبه هستش میتونه خانه که ساکن هستند دو طبقه هست 4دونگ بنام مادرش و دو دونگ بنام شوهرشه میتونه خانه قولنامه ای رو توقیف کنه بابت مهریه ش یا نه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه سند رسمی بنامش نیست ، نمیتونن توقیفش کنن.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
دو دانگ خانه قولنامه ای جز مستثنیات محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که دو دانگ جز مستثنیات دین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با توجه به سکونت چنانچه تنها مالی باشد که بنام دارد حز مستثنیات محسوب می گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر از طریق ثبت خانه قولنامه ای قابل توقیف نیست از طریق دادگاه تحت شرایطی امکان دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر جزو مستثنیات دین است