مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و آزار جنسی توسط همسایه

سلام یه آقایی که تو همسایگی ماست چند باری تو پله و راهرو منو میدید حرفای قشنگی میزد که تو خوشگلی و... با اینکه متاهل بود منم 13 سالمه چند شب پیش تو خونه تنها بودم خواستم برم تو حیاط که منو دید و دستمو گرفت و بزور برد تو خونم فقط دست به اندام بالاییم زد خواست کاری کنه یا نه مامانم رسید و دعوا شد و ما اونوقت شکایت نکردیم الان شکایت کنیم حکمش چیه؟ من از نظر جسمی سالمم مشکلی هم ندارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید اگر از حق خود هم گذشت میکنید از حق دختران دیگر که ممکن است مثل شما خوس شانس نباشند گذشت نکنید برای ارایه راهکار و مشاوره رایگان اعلام امادگی میکنم