مشاوره حقوقی رایگان - آیا رای صادره از دادگاه بر رای صادره هیات تخلفات ارجحیت دارد؟؟

در یک پرونده بخاطر گزارشی هیات تخلفات اداری توبیخ درج در پرونده صادر کرد بعد به دادگاه معرفی کرد و توی دادگاه گزارش مورد نظر غیر واقعی و غرض ورزی تشخیص داده شد و برائت صادر کرد . حالا 1_ رای دادگاه ارجحیت دارد یا رای هیات تخلفات؟ 2_ میتونم اعاده حیثیت و افترای عملی شکایت کنم؟؟ چون پرونده هم در دادگاه کیفری و هم دادگاه تجدید نظر ( هر دو) به نفع من رای قطعی داده و منع تعقیب صادر شده و هر چی گزارش کرده بودند خلافش توی دادگاه ثابت شد. ممنون از راهنمایی شما عزیزان

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
با توجه به رای برائت می توانید شکایت کنید

عبدالله قاسم نژاد آلاشتی

جناب آقای عبدالله قاسم نژاد آلاشتی :

سلام وقت شما بخیر
بدون شک رای دادگاه ارجحیت داشته
و شما میتونید در صورتی که امکان اثبات غرض ورزی را دارید به جرم افترا و هتک حیثیت شکایت مطرح کنید