مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت

یک شخص حقیقی و یک شخص حقوقی اقدام به ثبت یک شرکت میکنن. ولی بعد از مدتی صرفا شخص حقیقی فعالیت میکنه و الان میخواد سهم اون شخص حقوقی هم خریداری کنه ولی در واقع شخص حقوقی پیدا نمیشه. و صرفا قبلا این علامت به اسمش ثبت شده. انحلالش هم ثبت نشده و فعلا موجود محسوب میشه. صرفا یک آدرس ازش ثبت شده
شریکی که شخص حقیقی هست باید تحت چه عنوانی دادخواست تنظیم و طرح دعوا کنه؟ که بتونه بدون درخواست انحلال، فعالیت تجاریشو توسط این شرکت ادامه بده؟
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سمیه رستمی

سرکار خانم سمیه رستمی :

با سلام. لازم به ذکر هست بدون حضور شخص حقوقی که مسلما از اشخاص حقیقی تشکیل شده و باید نماینده آن شخص حقوقی جهت واگذاری سهم شرکت برگه نقل و انتقال سهام و همینطور صورتجلسه مربوطه را در صورت سهامی خاص بودن و صورتجلسه مربوط به صلحنامه در صورت با مسئولیت محدود بودن را امضا و پس از مراجعه به اداره دارایی و اداره ثبت شرکتها نقل و انتقال صورت گیرد و اگر علامت ثبت شده ای هم دارند باید حتما جهت طی مراحل انتقال علامت به شرکت موجود حضور داشته باشند. و اگر سهامداران شرکت فقط همین دو نفر شخص حقیقی و حقوقی هستند بهتر هست افزایش سرمایه داده بشه و تعدادی وارد شرکت بشوند و بدین ترتیب میزان سهام افراد حاضر بیشتر از سهام شخص حقوقی سهامدار شرکت بشود ( با رعایت حدنصاب موجود در اساسنامه ) و بدین شکل شرکت می تواند به فعالیت خود ادامه دهد فقط اینکه قبل از تشکیل جلسات حتما باید آگهی دعوت داده شود .