مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مقصر شدن به تصادف

باسلام یک هفته پیش در بزرگراه تصادف کردم با دو خودرو به این شکل که خودروی برلیانس برای فرار از يک تصادف ماشینش چرخیده و جهت خلاف در بزرگراه متوقف شده یک خودرو 206 دقیقا در کنار برلیانس درباند دیگه متوقف شده جهت کنجکاوی و اطمینان از اینکه دچار حادثه نشده. در همین حین خودرو سوم که من باشم نیسان رسیدم و با وجود خط ترمز به دو خودرو برخورد کردم عقب 206 و جلوی برلیانس. افسر منو مقصر کرده آیا این رای درست‌ هست؟ اعتراض کنم نتیجه ای دارد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نظر کارشناس ملاک است می توانید اعتراض کنید کارشناس سه نفره بررسی کند

یک وکیل :

می توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید.