مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت زمین ثلث

با سلام و احترام
وصیت نامه پدر بزرگم بعد از فوت ایشان تقسیم شد که از کل زمینی که در اختیار ایشان بود ثلث آن را برای خودش صرف نماز و روزه خود وصیت کرد و بعد از انجام ده سال نماز و روزه ایشان گفتن در راه عام المنفعه و امورات خیر درامد آن خرج گردد و برای خودش هم یک وصی انتخاب نمود که زمین دست ایشان بود. لذا بعد از اتمام ده سال نماز و روزه وضعیت ثلت چی میشود آیا وصی نباید به وراث برگرداند و بین شان تقسیم شود ؟ آیا وراث حق اینکه اظهار نظر عایدات زمین کجا باید هزینه شود را ندارند؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

1/3 اموال را می توانند تصرف کنند. الباقی برای وراث می باشد.

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام متوفی میتواند تا ثلث اموال خودرا به مصرف برساند اما زائد بر آن باید با اجازه وراث باشد