مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سیلی زدن

با سلام و احترام

بنده یک شاکی داشتم که با حکم توقیف اموال به همراه مامور کلانتری وارد شرکت شدند. شاکی به دلیلی عصبانی بودن یک سیلی به صورت بنده زد که باعث سرخی صورتم شد. همچنین فحاشی و توهین نیز کردند و ابروریزی کردند. تصاویری در دوربین به همراه صدا ضبط شده است. مامور کلانتری گفتند که چیزی ندیدند و شهادت نمی دهند ولی بنده طی تماس با کلانتری مورد را صورتجلسه کرده ام و تصاویر در دوربین ضبط شده که حین سیلی زدن مامور واضح این عمل را رویت کرده است

جرم این کار چیست و با شکایت کردن چه حکمی صادر می شود با توجه به اینکه نمیشود در دوربین سرخ شدن را اثبات کرد؟

در صورتی که حکمی صادر می شود توضیح دهید هزینه شکایت از طریق وکلای شما چه هزینه ای دارد؟

با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. توهین و فحاشی جرم است و ممکن است ازشما شاهد بخواهند چ شما حتما تصاویر را داشته باشید و هزینه وکیل نیز توافقی است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

توافقی است شما شخصا هم میتوانید شکایت خود را پیگیری کنید