مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جانبازی و مجروحیت سپاه

سلام. من پرونده مجروحیت در سپاه استان دارم و در کمیسیون بدوی مورد تایید قرار گرفته ولی کمیسیون عالی با چندسوال بی ربط پرونده مرا منفی اعلام کرده حالا نمیدونم باید چیکار کنم و به کی مراجعه کنم از تمام پرونده کپی دارم لطفا راهنمایی فرمایید و اگر نیاز به وکیل هست بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید و حتما توصیه میشود وکیل داشته باشید