مشاوره حقوقی رایگان - خوردن مشروب و تصادف

با سلام و احترام ..
داداشم مشروب خورده بوده و تصادف کرده. طرفم شاکی شده واسه دیه و ..
گشت هم تست الکل گرفته مثبت نشون داده. حالا اگه داداشم منکر حالت مستی بشه و بگه اسپری دندون استفاده کردم یا گفتم که دستگاشون خراب بوده یه دستگاه دیگه گفته بودم بیارن میشه در رفت از زیر بارش
چون بیمه شنیدیم قبول نمیکنه پرداخت مبلغ طرف رو در صورت اثبات مستی. با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر در دادگاه اقرار نکردید می توانید تبرئه بشوید