مشاوره حقوقی رایگان - دادسرا

با سلام پرونده تصادف فقط خسارتی و رانندگی در حالت مستی به دادسرا ارجاع شده در دادسرا چه بر سر مقصر میاد آیا خودرو را رفع توقیف می‌کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری اگر به کروکی اعتراض نشود بله از خودرو رفع توقیف خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از باب جنه خصوصی محکوم به پرداخت خسارت واز باب جنبه عمومی جرم مجازات می گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد و به شرب خمر رسیدگی خواهد گردید.