مشاوره حقوقی رایگان - ترک‌ کار بدون قبول کردن کارفرما

سلام.
بنده از نیمه اردیبهشت 1401 توی یک شرکت خصوصی کار میکنم. اردیبهشت رو “امتحانی” در نظر گرفتند و از خرداد قرارداد یکساله بستن
من به دلایل مختلفی میخوام که استعفا بدم و یک ماه پیش درخواست کتبی دادم که کارفرما رد کرد.
در متن قرارداد گفته شده که دو ماه قبل باید اطلاع بدم و سفته هم گرفتن.
کارفرما تهدید به گرفتن خسارت کرد و حقوق این ماه رو هم هنوز ندادند.
اگر دیگه نرم، مشکلی پیش میاد؟ آیا راهی هست که جلوگیری کرد؟

پاسخ ها :

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

در صورت عدم انجام مفاد قرارداد کارفرما میتونه سفته رو اجرا بزاره