مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به اداره کار و پایمال شدن حق و حقوق

باسلام واحترام بنده 17سال موسسه ... فعالیت داشتم . دی ماه 99 ازموسسه اخراج شدم حق و حقوق، پایان کار و عیدی به بنده ندادن ضمنا 5/5سال هم بیمه برام واریز نشده بنده به اداره کار شکایت کردم. در جلسه دادگاه برای هرسال بنده 20میلیون تومن مبلغ درنظر گرفته شد و برا هرماه که بیمه واریز نشده بود 20روز بیمه در نظر گرفتن این پیش نویس رای بود که به سامانه هنوز نگذاشته بودن ولی باتوجه به رفاقتی که بین کارفرما و رئیس اداره کار بود. رئیس اداره کار به من گفتن شما حق و حقوق را بیخیال بشید منم بیمه شما را تمام روز حساب کنم خام شدم گفتم باشه چون بیمه برام مهم بود. بعد از صدور رای کارفرمای بنده رای را از طریق شکایت به دیوان عدالت ابطال کرد. الان دوباره جلسه دادگاه گذاشتن فقط بیمه بنده را بررسی کردن 20روز در ماه . الان اگه به دیوان شکایت کنم حق و حقوق بنده برمیگردد یا چی؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام اگر نوشته ای از رای پیشنویس دارید بله امکان آن وجود دارد. و ایا توافق شما جهت انصراف از بقیه حقوق و صرف رسیدگی ب بیمه ب صورت کتبی بوده است یا خیر

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام بله امکان شکایت باوجود مستندات وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان شکایت باوجود مستندات وجود دارد