مشاوره حقوقی رایگان - حقوق از کارفرما

من با یکی از دوستام سال پیش تصمیم گرفتیم همکاری کنیم
داروخانه ی بیمارستان ارتش رو گرفت و پروانه ی دکتر .....رو آورد اونجا و شروع ب فعالیت کردیم
همه ی پنجشنبه و جمعه ها و تا نصف ماه(ینی 15 روز که شامل پنجشنبه و جمعه اش هم میشه) و بعضی هفته ها حتی 4 شنبه ها
همچنین کلیه تعطیلات سال پیش رو از خرداد ماه اونجا فعالیت کردم و پنجشنبه و جمعه شبها رو هم داروخانه خوابیدم
و نزدیک عید ایشون زد زیر حرفش و پروانه رو انتقال داد میانه
در صورتی ک طبق صحبتمون قرار بود پروانه ی زنجان برای من باشه و پروانه ی من برای ایشون(در میانه؛ پروانه ای ک امسال ینی آخر ماه میگیرم)
حالا ایشون رفته میانه و تو این 9 ماه کلا ب من 20 تومن پول نداده و نزدیک 20 ملیون هم دوست آشنا و همکار دارو برده به حساب من ک اونم میگه باید پرداخت کنی(و این قبوله باید پرداخت کنم ولی حقوق من چی میشه این وسط)
و همه ی وسیله هام شامل چای ساز پلوپز رخت خواب شامل بالش و دو عدد پتو و تشک و دو عدد تی شرت و یک عدد پیرهن و یک شیکر بدن سازی رو با خودشون بردن میانه
حالا من چطور میتونم حقم رو ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه شراکت نبوده و پیمان کاری،
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که تمامی اسناد و مدارک مرتبط مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا از این طریق اشراف کامل بر موضوع پیدا کرد تا بتوان پاسخ مناسب حقوقی و در خور ارائه شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حمیدرضا حاجتی

حمیدرضا حاجتی :

سلام.
نفرمودید که بین شما قراردادی بود یا نه.
و نفرمودید که حقوق و مزایا چگونه بین شما طی شد.
بهتر است برای فهمیدن این جزئیات حتما با وکیل مشورت کنید.
برای اون وسیله هایی که بردن یه اظهارنامه تنظیم کنید(با هماهنگی وکیل) و در نهایت شکایت سرقت تنظیم کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق از طریق اداره کار با اثبات رابطه کاری و وسایل با شهادت شهود دادخواست استرداد وسایل دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شهادت شهود دادخواست استرداد وسایل دهید. در مورد حقوق هم ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید و دادخواست دهید قابل پیگیری هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای استرداد اموال خودتان، دادخواست استرداد اموال مطرح کنید برای مطالبه وجه هم با توجه به سقف طلب شما از شورا یا دادگاه اقدام کنید. برای مطالبه حقوق کارگری هم از طریق اداره کار

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به ارائه جزئیات بیشتر، یا اثبات شراکت و تقسیم سود و یا مطالبه حقوق مندرج در قرارداد

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

کارشناسی بگیرید که میزان کل خساراتهای شما رو با تامین دلیل بنویسه بعدش مطابله وجه بزنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مدارک شما می بایست حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود مورد بررسی قرارگیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در خصوص این اقلام برای دوستتان ارسال و سپس دادخواست استرداد اقلام مذبور را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید
در خصوص بحث شراکت باید با شما گفت و گوی متقابل داشته باشم تا بتوانم اظهارنظر دقیقی کنم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طبق قرارداد مشارکت از وی شکایت کنید اگر قرارداد ندارید با شاهد و مدارک دیگر