مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ضرب و جرح

سلام
من با یک نفر بحث لفظی داشتم و ایشان بعد از 32روز ادعا کرده که مورد ضرب و جرح قرار گرفته و به محاکم قضایی شکایت کرده و در مرحله اول پزشکی قانونی وجود ضربه در ناحیه ی مورد ادعا را رد کرده و گفتند برای بررسی بیشتر سه ماه دیگه در تهران به پزشکی قانونی مراجعه کند چگونه می توانم از حقم دفاع کنم .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به غیر از گواهی پزشکی قانونی، نیازمند شهادت شهود یا فیلم دوربین است

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مدعی باید بتواند ادعای ضربه خوردن از شما را ثابت نماید. صرف نامه پزشک قانونی ملاک نیست. شاهد هم میخواهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به غیر از گواهی پزشکی قانونی، نیازمند شهادت شهود