مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ناجا

سلام. بنده برج 6پارسال برای استخدام ناجا اقدام کردم و تمام مراحلم 1سال و نیم طول کشید و قرارداد محضری بستم ولی رییس گزینش میگه چون 25سال و نیم هستی ممکنه تهران با درخواستت موافقت نکنه اخه تقصیر من چیه مراحلشون طول کشیده توروخدا نگذارید حقم ضایع شود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورت عدم موافقت ، می توانید به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
در صورت عدم حصول نتیجه مورد نظر، امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید در صورت داشتن دلایل و مستندات از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمائید