مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویسی چک

سلام وقت بخیر انشاالله
عرض ادب خدمت وکلای گرامی
یک فقره چک بدون تاریخ در سال 91 در وجه بنده صادر شده بود. بنده در سال 91 ظهرنویسی کرده و زیر امضا تاریخ زده و به شخص ثالث واگذار کردم. (تاریخ موجود زیر امضا مبین صدور چک بدون تاریخ هست.)
دارنده در سال 93 به چک تاریخ زده و گواهینامه عدم پرداخت گرفته.
سوال اینه:
در چنین موردی که دقیقا مشخص هست چک 2 سال قبل توسط ظهرنویس به شخص ثالث واگذار شده، آیا دعوا بر علیه ظهرنویس مسموع هست یا نه؟
در اینجا ملاک تاریخ واقعی صدور چک هست یا تاریخ مندرج در چک؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بستگی به نظر دادگاه دارد ولی بنظر میرسد تاریخ ذیل امضا ملاک عمل بلشد