مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قذف

باسلام
همسرم به منظور ازار و اذیت من با گوشی خودم و واتساپم به واتساپ خودشون پیام دادن و بجای من به برادرشون قذف کردند. (برای اینکه بگن من به برادرشون قذف کردم)
اکانت اون واتساپ هم سیمکارتش به اسم من نیست، ب اسم برادرم بود اما من ازش استفاده میکردم
حالا برادرشون با تکیه ب پیام های واتساپ شوهرم از من شکایت قذف کردند
هیچ شاهدی هم جز خود همسرم وجود نداره میخواد بگ من، بهش پیام دادم و ب برادرش توهین کردم
ایا من محکوم میشم
و چگونه میخواد اثبات کنه پیام هارو ک مربوط ب یکسال گذشته است، من فرستادم و گوشی دست من بوده و من اون پیامهارو دادم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید شاهد بودن همسرتان را نپذیرید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خودتان را مخالف این اعمال و اقوال نشون بدهید و تقاضای قسم بکنید