مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز دیجیتال با پول سرقتی

سلام وقت بخیر
سه ماه پیش بنده یک آگهی شغلی تو سایت درج آگهی دیدم مبنی بر خرید ارز دیجیتال
به این شرح که بنا به محدودیت خرید در صرافی های آنلاین ایرانی، شرکت ما روزانه خرید زیادی انجام میده و افرادی که در صرافی ها احراز هویت شدن برای ما خرید انجام بدن و درصدی از خرید روزانه هم بصورت حقوق در نظر گرفته میشه و از بنده مدارکی مثل عکس، کارت شناسایی و... گرفتن
پول به حساب بانکی بنده واریز میکردن و من هم براشون ارز دیجیتال خریداری میکردم و به آدرس کیف پولشون ارسال میکردم
پایان همون روز اول در آخر ایشون تو واتساپ به من ویس دادن که پول دزدی به حسابت زدیم و حالا تو باید پول مردم بدی یا بری زندان و من فکر کردم برای پرداخت نکردن حقوقم دارن این حرفو میزنن
دو روز بعد از پلیس فتا تماس گرفتن گفتن ازت شکایت شده و اگر نیای اینجا ما دنبالت نمیایم ولی گیر میکنی بالاخره
من گفتم بیمارم و این امکان رو ندارم گفتن مشکلی نیست و قطع کردن
دیروز از سامانه ثنا ابلاغیه اومد که ازم شکایت شده و 5 روز فرصت دارم برم دادسرا
من تمام مستندات پیام ها با اون شخص رو دارم ویس هاش هم موجوده
میخواستم بدونم الان پای من گیره؟ ادعای اون کلاهبردار درسته و من رو دستگیر میکنن یا من باید پول مردم رو بدم؟!
مستندات این هم هست که من درجا براشون خرید میکردم و به کیف پول دیجیتالشون ارسال میکردم
فرصت زیادی ندارم متأسفانه امیدوارم جواب پیام من رو بدید
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر کیفری با توجه به اینکه سوءنیت نداشتید مشکلی پیش نمیاد
ولی از نظر حقوقی چون پول به حساب شما واریز شده ممکن است که شما نیز مسئولیت داشته باشید مگر اینکه در پرونده کیفری اشخاص کلاهبردار دستگیر شوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید مبلغ شاکی را پرداخت نمایید
و باید ادعای خود را در مرجع
قضایی اثبات نمایید