مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارتقا سمت سازمانی

بنده استخدام رسمی یگان حفاظت میراث فرهنگی و گردشگری هستم که به مدت 22 سال و با سمت مراقب آثار تاریخی وارد سازمان شدم و از آن زمان تا اکنون با داشتن مدرک کارشناسی ارشد هنوز تغییری در جایگاه بنده اتفاق نیفتاده درحالیکه در این مدت افرادی از طریق ارتباطات و حتی با وجود قراردادی بودن صاحب جایگاههای امثال بنده شدند و با وجود اعتراض من ایشان گفتند که شما با سمت مراقب استخدام شده اید و ارتقایی شامل این جایگاه نمیشود و باید با وجود تحصیلات بنده تا پایان خدمتم در همین پست بمانم نظر جنابعالی در این مورد چیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقسیمات درون سازمانی بر عهده عالی ترین مقام اجرایی ان سازمان است میتوانید از آنجا درخواست خود را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره مربوطه پیگیری نمایید