مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوت کودک زیر 7سال و قصور والدین

سلام و خسته نباشید
دخترم 6سالش بود و در حال بازی کردن بود ک ناگهان خودرویی ب دخترم برخورد میکنه و متواری میشه دخترم همونجا فوت میکنه و کارشناس راهنمایی 50.50اعلام کرد ب علت بی مبالاتی والدین و منم اعتراض نزدم . نصف دیه رو از صندوق گرفتم. الان خواستم بدونم صندون نباید کامل پرداخت میکرد؟
ایا میتونم طبق ماده 26 یا هرماده دیگه ای دیه رو کامل بگیررم؟؟؟ خواهش میکنم کمکم کنید اسم ماده رو بگین تا من رجوع کنم ب دادگاه اعلام شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نصف دیه از صندوق قابل مطالبه است.